Verhuur kerk

Verhuur kerk

De Grote of Maria Kerk te Meppel is eigendom van de Protestantse Gemeente Meppel en is te huur voor uiteenlopende evenementen zoals concerten, recepties, presentaties, congressen, tentoonstellingen en overige evenementen.
Daarnaast wordt het gebouw ook regelmatig gebruikt voor zowel erediensten als trouw- en rouwdiensten.

Omdat de ruimte voorzien is van losstaande stoelen is deze flexibel in te richten voor zowel grootschalige (maximaal ca. 600 personen) als kleinschalige evenementen.
De opstelling bij concerten wordt veelal in overleg tussen de huurder en de koster bepaald.

Het gebouw beschikt over moderne faciliteiten zoals vloerverwarming, modern sanitair, een semi-professionele catering, krachtstroomaansluitingen, e.d.
De kerk bevindt zich in het centrum van de stad, in een voetgangersgebied, maar is voor laden en lossen uitstekend bereikbaar voor (vracht)auto's. Er zijn diverse parkeergelegenheden in de naaste omgeving.
De Kerk heeft meerdere publieksingangen: de gebruikelijke toreningang op het Kerkplein en de grote deuren aan de Hoofdstraatzijde.

Voor levering, advies en bemiddeling t.b.v. inrichting, podia, muziekinstrumenten (piano, concertvleugel), licht- en geluidsapparatuur, enz. kan de stichting VGMK u van dienst zijn.

Informatie over beschikbaarheid, huurvoorwaarden en tarieven is beschikbaar bij:
mevr. G. ten Kate, tel 06-83986955, e-mail [email protected]

Meer informatie

Het interieur          Het orgel          De toren          Verhuur kerk