The Young Messiah

The Choir Company

Presenteert:
The Young Messiah
Tom Parker’s wereldberoemde bewerking van Händel’s meesterwerk

Op zaterdag 17 november a.s. organiseert de Stichting Vrienden van de Grote of Mariakerk te Meppel in samenwerking met Stichting Local Gospel Project The Choir Company Events4Christ The Young Messiah.

Zing dit najaar mee en sluit je aan bij “The Young Messiah tour” die in november in zes verschillende plaatsen uitgevoerd zal worden. Tom Parker’s wereldberoemde bewerking van Händel’s meesterwerk is een uitdagend project voor ervaren zangers en zangeressen. Ben je toe aan een muzikale uitdaging en gemotiveerd om er samen met ons tegenaan te gaan; houd dan je inbox in de gaten. Binnenkort ontvang je meer informatie en vertellen we je alles wat je moet weten om deel uit te gaan maken van dit geweldige project.

The Young Messiah vertelt op aansprekende wijze over het leven van Jezus Christus, de Messias: Zijn verschijning op aarde, Zijn lijden, sterven en opstanding. We nodigen u van harte uit voor een bijzonder avondje uit want The Young Messiah is daadwerkelijk een “Feest van herkenning”.

In het najaar van 2012 kunt u The Young Messiah opnieuw live beleven, deze keer uitgevoerd door solisten, band en projectkoren van The Choir Company. Na bijzondere samenwerking met gospelartiesten als Don Moen, Ron Kenoly, Graham Kendrick, The Convocation Big Band en medewerking aan o.a. de “Hour of Power” kersttournee en EO’s “Nederland Zingt” hebben de zangers en zangeressen van The Choir Company zich vol toewijding en enthousiasme op dit geweldige project gestort. Uniek is dat er voor elke concertplaats een projectkoor klaar staat- zangers en zangeressen uit alle delen van het land die op hoog nivo de bekende liederen als “Every Valley”, “Unto Us A Child is Born”, “I know that My Redeemer Liveth” en het majestueuze “Hallelujah” zullen laten klinken.

Wanneer: Zaterdag 17 november
Locatie: Meppel- Grote of Mariakerk, Hoofdstraat 52 te Meppel
Aanvang 19.30 uur. 
Entree: Kaarten: volwassen: € 12,50 
kinderen: € 7,50

Voor vragen omtrent het project kunt u ook contact opnemen via: www.choircompany.nl
 

 

     

 

 
 

Bert Hoevenberg Webdesign